Professionel WordPress hjemmeside designet til konvertering

Ny WordPress hjemmeside

WordPress webdesigner

En god investering for din forretning

I dag besøger dine kunder din hjemmeside inden, før de handler med dig. De færreste bruger mere end et par sekunder på en forvirrende, ulogisk og dårligt designet hjemmeside. Derfor er det vigtigt du fremstår professionel og troværdig med en ny og moderne hjemmeside i WordPress.

Dårligt hjemmeside design koster dyrt

Med et professionel gennemtænkt WordPress hjemmeside design kan du sikre, at du hurtigt og præcist giver dine potentielle kunder det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed. Vejen til nye kunder og øget omsætning er en flot, overskuelig og brugervenlig responsiv hjemmeside, der fungerer godt på både pc, mobil og tablet. Tydelig og imødekommende kommunikation i både hjemmeside design og indhold skaber tillid, troværdighed og omsætning.

WordPress hjemmeside

Hos mig får du et ærligt og pålideligt samarbejde

Jeg er altid fuldt motiveret når jeg siger ja til nye projekter. Vælger du mig som WordPress webdesigner, behøver du aldrig mere bøvle med et sløset samarbejde.

WordPress hjemmeside priser

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Jeg laver altid individuelle skræddersyet løsninger, og derfor kan jeg ikke give dig en fast pris, før jeg kender dine ønsker. Jeg designer og tilpasser responsive hjemmesider eller webshops specifikt til dine ønsker og behov.

3 faktorer som påvirker prisen på din WordPress hjemmeside

Størrelse

Hvor stor skal hjemmesiden være? Hvor mange undersider? Jo større hjemmesidevog omfang, jo højere pris.

Funktionalitet

Hvad skal din hjemmeside være i stand til? Måske skal du sælge med webshop eller blot nøjes med et online visit-kort. Skal der opsættes særlige features og funktioner? Hvad er hjemmesidens formål? Flere krav til funktionalitet resulterer i en højere pris.

Design

Hvor detaljeret skal designet være? Det tager længere tid at udarbejde et detaljeret og unikt design end et simpelt men flot design.

Wordpress hjemmeside udvikler MS Webpartner

Book et møde med mig, og fortæl mig om dit produkt og virksomhed. Derefter sender jeg et tilbud til dig.

Det siger andre om samarbejdet

Book et uforpligtende møde og hør om mulighederne

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.

Send e-mail

Book 30 min online møde

Freelance webpartner Mads Sørensen

Mads Sørensen

Erfaren webdesigner og marketing ekspert med teknisk indsigt, pædagogisk tilgang og et skarpt øje for det grafiske udtryk.

WordPress webdesigner

Professionelt samarbejde v. Mads Sørensen

Jeg værdsætter et samarbejde med ærlighed og pålidelighed. Derfor er det mit mål, at kunder skal have mest muligt for budgettet hos mig.
Freelance webdesigner MS Webpartner

Vælg WordPress CMS

En WordPress hjemmeside gør det nemt for dig

WordPress er et oplagt valg, når du skal investere i en ny hjemmeside. Du får et bagomliggende system med et brugervenligt og intuativt kontrolpanel, som du kan tilgå overalt – uden noget som helst bøvl! Det er nemt at opdatere og redigere i tekster, opsætning og øvrigt indhold på dine hjemmeside, og du har 100% kontrol og ejerskab.

 

Jeg designer brugervenlige og æstetiske WordPress-hjemmesider med markedets to bedste WordPress Page Builders, Elementor og Divi.

Med Elementor og Divi kan du nemt redigere teksten på dine sider, indsætte billeder og videoer – og lave flot og brugervenligt layout med call-to-action knapper, kontaktformularer, sign-up til nyhedsbreve og meget mere. Du får dermed let ved at vedligeholde hjemmesiden selv.

Hvorfor vælge mig som WordPress webdesigner?

Jeg betegner mig selv som WordPress-ekspert. Jeg har hjulpet mange med opstart af deres online forretning i alle typer af brancher. Min erfaring betyder, at jeg ved, præcis hvad der virker, og hvordan man designer en hjemmeside, der understøtter det overordnede formål.

 

Når jeg designer og udvikler en hjemmeside i WordPress, er det med henblik på at vækste din forretning. Det gør jeg ved at tage højde for de designmæssige kneb, der konverterer dine besøgende til kunder. Jeg fokuserer på det overordnede mål med din hjemmeside, så de besøgende bliver opfordret til at tage handling.

 

Jeg har øje for teknisk snilde, og har 2 års uddannelseserfaring i hjemmeside programmering hvor programmeringssprogene HTML, CSS, JS, PHP, SQL, Java og C# sidder på rygraden. Den tekniske erfaring er vigtig, når man udvikler hjemmesider, så alle typer af integrationer kan implementeres på hjemmesiden.

 

Herudover kan jeg levere alt fra tekstforfatning, simpelt grafik og anden markedsføring. Du får en komplet og professionel hjemmeside i WordPress, der understøtter dit brand, og som sikrer dig flere besøgende og kunder

Kombiner med Online marketing

En ny WordPress hjemmeside kan ikke stå alene

Når din WordPress hjemmeside er færdig, skal den markedsføres. Du efterlader heller ikke en ny brochure i kælderen. Jeg kan, som din all-round Web Partner, hjælpe dig med at tiltrække flere kunder og trafik til din nye hjemmeside.

Wordpress
Organisk SEO
Google Ads
Facebook Ads
Simplero