Simplero rådgivning til
dine behov

Simplero konsulent

Jeg tilbyder 3 løsninger til rådgivning i Simplero

- så du får det optimale ud af budgettet

Klippekort

3 eller 10 timer

Sidder du fast og er frusteret over teknikken? Kan du ikke overskue Simplero?

Med et klippekort kan jeg løse tekniske udfordringer og vejlede dig i den rigtige retning. Jo flere timer du booker, jo bedre timepris får du

Sæt-i-gang

Variabel pris

Skal du i gang med online kurser, forløb eller lignende men er på bar bund i Simplero? Vil du hellere ligge dit fokus og energi andre steder end teknik og it?

Jeg giver dig den rigtige start på din online forretning, så du hurtigt kan komme i gang med at sælge.

Abonnement

2, 4, 6, eller 8 timer pr. måned

Har du brug for hjælp og vejledning gennem længere tid? Måske vil du betale dig fra at bøvle med det tekniske, så du kan ligge fokus, på det du er god til.

Få en billigere timepris med abonnement på månedlig betaling, hvis du ved, at du gennem længere tid skal vejledes.

Klippekort - spar op 15%

3-timers klippekort

Til mindre opgaver og vejledning
600,-
eks. moms pr. time

10-timers klippekort

Til større opgaver og projekter
500,-
eks. moms pr. time

Sæt-i-gang pakke

Få den helt rigtige start på Simplero med en brugervenlig, flot og proffesionel hjemmeside. Jeg ordner alt det besværlige, mens du kan fokusere på din online forretning. Fokuser på din forretning, ikke software.

Hvad koster det?

Det kommer helt an på din virksomheden, hvad du sælger, dine behov, budgetter mm. Priserne skræddersyes til netop det du har brug for, da ingen virksomheder er ens. Book et møde med mig, og fortæl mig om dit produkt og virksomhed. Derefter sender jeg et tilbud til dig.

Abonnement

Til dig som ikke vil bøvle med teknikken

Få månedlig opfyldning af timer til vejledning og opgaver til dine behov. Får du ikke brugt alle timer i én måned overføres de automatisk til næste, så du får maksimal udbytte af budgettet. Spar på timeprisen sammenlignet med klippekortet.

Det siger andre om samarbejdet

Book et uforpligtende møde og hør om mulighederne

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.

Send e-mail

Book 30 min online møde

Freelance webpartner Mads Sørensen

Mads Sørensen

Erfaren webdesigner og marketing ekspert med teknisk indsigt, pædagogisk tilgang og et skarpt øje for det grafiske udtryk.

Hvorfor vælge Simplero?

Simplero er et all-in-one platform, der gør det simpelt at sælge kurser, coaching, og digitale produkter online. Det er designet specifikt til coaching og online forretning, uden at du betaler for ekstra funktioner du ikke har brug for.

Der er mange fordele ved at vælge Simplero, når du skal sælge online kurser. Det er en enormt fleksibel platform, hvor stort set alt er muligt. Med mig på dit hold får du en dedikeret Simplero-ekspert, der skubber gang i din online business.


Med Simplero kan du opbygge dine e-mail lister, sælge produkter, lave salgstragter, administrere betalinger, og hoste din hjemmeside og meget mere. Spar penge med Simplero, uden du skal bruge ekstra penge på plugins, hosting og domæner. Med Simplero skal du aldrig mere være bekymret for sikkerheden på din hjemmeside og du undgår hacking og sikkerhedsbrister. Du får en fremtidssikret løsning, der hele tiden opdateres, så den er up-to-date med sikkerhedsforanstaltninger og nye tendenser indenfor webudvikling

Simplero har, siden cms’et blev lanceret i 2009, opnået stor populartiet. Mere end 2000 coaches og mentorer bruger Simplero, der samlet sælger online kurser til 8 millioner kunder.

Hvorfor vælge mig som Simplero-ekspert?

Jeg betegner mig selv som Simplero-ekspert. Jeg har hjulpet hundrevis med opstart af deres online forretning i alle typer af brancher. Min erfaring betyder, at jeg ved, præcis hvad der virker, og hvordan man designer en hjemmeside, der understøtter det overordnede formål.

Når jeg designer og udvikler en hjemmeside i Simplero, er det med henblik på at vækste din forretning. Det gør jeg ved at tage højde for de designmæssige kneb, der konverterer dine besøgende til kunder. Jeg fokuserer på det overordnede mål med din hjemmeside, så de besøgende bliver opfordret til at tage handling.

Herudover kan jeg levere alt fra tekstforfatning, simpelt grafik og anden markedsføring. Du får en komplet og professionel hjemmeside i Simplero, der understøtter dit brand, og som sikrer dig flere besøgende og kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Vores samarbejde starter med et møde, hvor vi finder den bedste løsning for din virksomhed. Primært mødes vi online, men kan også godt mødes fysisk, hvis det er praktisk muligt.
Du skal oprette en konto i Simplero, og den skal gøres aktiv.
Du skal gøre mig til administrator, så jeg kan hjælpe dig på din profil. Jeg viser dig hvordan.

Du kontakter mig, så vi kan få en god uforpligtende dialog omkring dine behov og deadlines. Bliver vi derefter enige om et samarbejde, går jeg i gang hurtigst muligt.

Jeg har øje for teknisk snilde, og har 2 års uddannelseserfaring i hjemmeside programmering hvor HTML, CSS, JS, PHP, SQL, Java og C# sidder på rygraden.

Jeg har kendskab til Simplero, og har brugt det i flere sammenhænge. Jeg hjælper også erfarne brugere af Simplero, der blot ønsker, at investere i at bruge mindre tid i programmet.

Jeg ønsker et ærligt og pålideligt samarbejde, hvor du får mest mulig værdi for dit budget. Får du ikke det hos mig, takker jeg pænt nej tak til opgaven.

Jeg noterer for hvert 15. påbegyndt minut, dvs. du trækkes ikke for 1 time, hvis jeg kun har brugt 30 min. Så får du mest ud af budgettet.

Tiden jeg bruger på opgaven, samt tid på kommunikation, emails, møder osv.