Målrettet og ambitiøes
web specialist med
kvalitet i højsæde

Webpartner Mads Sørensen

Om Mads Sørensen

Kort om min baggrund

Jeg har i en tidlig alder interesseret mig for hjemmesider og it, og har arbejdet målrettet med at udvikle mine kompetencer og erfaring, så jeg idag kan hjælpe andre med deres tekniske udfordringer.

Jeg er født i den digitale tidsalder, og har dermed et naturligt skarpt øje for it, og kan løse langt de fleste opgaver som kastes efter mig. Mange vil kalde mig en teknisk nørd.

Jeg har 2 års uddannelseserfaring i hjemmesideprogrammering, hvor jeg kan kode i 7 sprog; HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL, C# og Java. Med denne erfaring har jeg lavet hjemmesider, computerspil, og andre diverse applikationer.

Udover hjemmesider og IT er jeg konkurrencesvømmer gennem 11 år, og har vundet mange placeringer heriblandt en 3. plads til DM 2019. Jeg har et sundt konkurrencegen, der vil gøre alt for at vinde – selv de mindste konkurrencer. Det har jeg overført til blandt andet min virksomhed og andre aspekter af livet.

Min mission er at etablere og vækste selvstændige og mindre virksomheder i et digitalt univers.

Overblik over mine kompetencer

Simplero
WordPress
Markedsføring & SEO
Design

Mine samarbejdspartnere

Jeg har nøje udvalgt mine kompetente samarbejdspartnere til at producere professionel content, foto og grafik.

Merete Van Den Berg

Tekstforfatter

Kirsten Holtehuus

Fotograf

HR-Offset

Grafik og Tryksager

Det siger andre om samarbejdet

CSR

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger jeg at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

Plastik Nej Tak

Jeg støtter op om kampen mod plastikforurening.

Miljøvenlig pakning

Jeg vælger forhandlere og samarbejdspartnere, der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning, og opfordrer dem ligeledes til at blive en del af projektet og støtte op omkring miljøvenlig pakning